Sprijin pentru noile inițiative locale europene Bauhaus

20.04.2022 | ADR Nord-Vest


În data de 30 martie 2022, Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană REGIO din cadrul Comisiei Europene a lansat un nou apel competitiv pentru implementarea Noului Bauhaus European, „Sprijin pentru noile inițiative locale europene Bauhaus”.

Apelul se adresează autorităților locale mici și mijlocii, sub 100.000 de locuitori. Sunt vizate proiectele care promovează cele trei valori complementare ale Noului Bauhaus european: durabilitate, estetică și incluziune.


În cadrul competiției vor fi selectate 20 de proiecte. Acestea vor primi sprijin din partea unui grup de experți interdisciplinari care le vor facilita adoptarea elementelor noului Bauhaus european și suportul necesar pe parcursul implementării.

Aplicațiile pot fi depuse până la data de 30 Mai 2022, ora 17:00 prin formularul disponibil la adresa: https://surveys.adelphi.de/index.php/695812?lang=en.


Mai multe informații despre apel, eligibilitate, termene limită, precum și formularul de cerere online se regăsesc la adresa https://c.ramboll.com/local-support-new-european-bauhaus?utm_source=direct-email&utm_medium=email&utm_campaign=nebrom sau în ghidul disponibil pe website-ul ADR Nord-Vest: https://bit.ly/35XjDVC.


Sursă foto și text: ADR Nord-Vest