Simion Creţu, directorul general al ADR Centru, vine la dezbaterea "De la idee la business inteligent, cu finanţări europene" la Alba Iulia, pe 18 ianuarie. Care sunt temele de discuţie

13.01.2023 | ADR Centru


Simion Creţu, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regionale (ADR) ADR Centru, vine la dezbaterea "De la idee la business inteligent, cu finanţări europene" la Alba Iulia, pe 18 ianuarie. Împreună cu Oana Bâra, coordonatoarea de programe de finanţare de la BCR, consultanţi şi antreprenori locali, vor dezbate subiectul fondurilor europene pentru mediul de afaceri din regiunea Centru în perioada de programare 2021-2027. Care sunt oportunităţile de finanţare a proiectelor de afaceri din fonduri europene începând cu 2023? Care sunt elementele-cheie din planurile de afaceri eligibile pentru finanţare nerambursabilă şi/sau prin creditare? La toate întrebările şi multe altele vor răspunde speakerii evenimentului.


Ziarul Financiar şi Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) organizează dezbaterea "De la idee la business inteligent, cu finanţări europene", care va avea loc la hotelul Allegria din Alba Iulia, pe 18 ianuarie, începând cu ora 09:30.

În perioada de programare 2021-2027, regiunea Centru are, numai prin programul operaţional regional, o alocare de 1,4 mld. euro pentru investiţii în dezvoltare. Cum pot fi accesate fondurile europene? Care este rolul băncilor comerciale în susţinerea afacerilor finanţate cu resurse nerambursabile? Care sunt principalele provocări pentru companii în atragerea de fonduri UE şi cum pot fi depăşite? Vor răspunde speakerii evenimentului.


Sursă foto și text: ADR Centru