În atenția firmelor de consultanță!

19.07.2023 | ADR Sud-Vest Oltenia


Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari ai Programului Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management, invită firmele de consultanță din Regiunea Sud-Vest Oltenia la un atelier de lucru pe tema achizițiilor publice în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.


ADR Sud-Vest Oltenia urmărește, astfel, să aducă la masa discuțiilor experții în achiziții publice din cadrul instituției și reprezentanții firmelor de consultanță implicate în derularea proiectelor cu fonduri europene din regiune.

Specialiștii ADR Sud-Vest Oltenia vor prezenta o serie de spețe și situații care au generat corecții financiare în implementarea proiectelor din perioada de programare 2014-2020, astfel încât responsabilii cu implementarea proiectelor cu fonduri europene alocate prin PR Sud-Vest Oltenia 2021-2027 să evite comiterea unor greșeli similare celor deja sancționate cu corecție financiară în trecut.

În acest sens, organizațiile care desfășoară activități de consultanță în domeniul achizițiilor publice pentru autorități contractante și care doresc să participe la atelierul de lucru sunt invitate să completeze formularul online, aici.

Perioada propusă pentru organizarea acestui eveniment este 1-15 septembrie 2023, urmând ca, după centralizarea intențiilor de participare, să fie anunțată data exactă de desfășurare.

Persoana de contact din partea ADR Sud-Vest Oltenia este doamna Simona Covrescu, șeful Departamentului Comunicare și Asistență Tehnică pentru Beneficiari, telefon: 0351.802.770, e-mail: simona.covrescu@adroltenia.ro.


Sursă foto și text: ADR Sud-Vest Oltenia