Iași - orașul tramvaielor pictate

12.02.2021 | ADR Nord-Est


La doi ani și jumătate de la lansare, Tramvaiul Coworking, cel de-al unsprezecelea mijloc de transport public personalizat tematic în cadrul proiectului cultural „Iași - orașul tramvaielor pictate” a avut parte de un „update” estetic. „Tramvaiul Coworking 2.0” readuce în prim-plan conceptul #coworking printr-o compoziție geometrică supradimensionată, ce face trimitere la extinderea mișcării prin înființarea de noi centre atât în Iași, cât și la nivel național. Tramvaiul Coworking 2.0 devine prima lucrare de tip #Supergraphics în mișcare din România.


Sâmbătă, 6 februarie, la 12:30, a fost lansat la Iași, Tramvaiul de Coworking 2.0, alături de prietenii #FabLab. Cei interesați au fost invitați sa scrie mesajele lor direct pe tramvai.

Puteți vedea și afla mai multe despre această etapă a proiectului, vizionând videoclip-ul "how was made" https://youtu.be/PHXHIJiHqGk .

Proiectul a fost realizat de Asociația Tramclub Iași, în parteneriat cu #FabLabIasi, George BCR, cu sprijinul Companiei de Transport Public Iași, al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și al Fabricii de vopsele National Paints.


Realizatori: Diana Elena BĂCIOIU, Alexandru Cristian BĂLTEANU, Andreea SOFRONE,                        Claudiu Georgian STAN
Grafică: Arhitect Tiberiu Teodor-Stanciu
Coordonare: Designer Silviu TEODOR-STANCIU


Sursă foto și text: Primaria Iași, via ADR Nord Est