Granturi SEE 2014 – 2020 în valoarea de 9 milioane de euro

02.10.2020 | ROREG


În atenția autorităților locale, Direcțiilor de Sănătate Publică, spitalelor și altor autorităti publice având ca obiectiv implementarea unor măsuri directe privind îmbunătățirea serviciilor de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile (sănătate mama și copil, prevenire boli infecțioase, de exemplu, fără a se limita la tuberculoză, hepatită B și C, HIV / SIDA, COVID-19,prevenirea bolilor netransmisibile), investiții în infrastructura de sănătate preventivă și IT, instruire și campanii de informare și constientizare.

Apel în valoare de 9 milioane euro deschis începând de azi pana pe 4 ianuarie 2021!

Proiectele ce urmează a fi depuse vor avea valori cuprinse între 500.000 și 1.000.000 euro.

Sunt încurajate parteneriate cu persoane juridice publice sau private din România și din statele donatoare (entități publice, ONG-uri, entități private, etc.).

Documentația completă a acestui apel se gasește la acest link: https://bit.ly/2SetuvH


În perioada în care apelul este deschis, Ministerul Sănătății în calitate de Operator de Program poate oferi potențialilor aplicanți, la cerere, servicii de asistență (informații și clarificări). Potențiali aplicanți pot trimite întrebări prin e-mail la adresa contactsee@ms.ro.

Active Citizens Fund - Romania | Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor | Ministerul Fondurilor Europene România | Program RO Sănătate | Norwegian Embassy in Bucharest


Sursă text și foto: Granturi SEE & Norvegiene