Eveniment online organizat de ADR Centru despre fondurile europene pentru mediul privat - prezentări și video

07.12.2020 | ADR Centru


La evenimentul ”Finanțări pentru mediul privat”, desfășurat în 19.11.2020, s-au înscris peste 120 persoane din Regiunea Centru și nu numai, peste 50% dintre cei înscriși reprezentand microîntreprinderi. Prezentările, link-ul înregistrării video și răspunsurile la întrebările adresate, le găsiți în material.

A fost un eveniment online ce s-a adresat celor ce caută fonduri pentru un start-up-uri, pentru a dezvolta activitățile microîntreprinderilor și ale întreprinderilor mici. Evenimentul a fost organizat de Centrul Europe Direct Regiunea Centru și structura gazdă Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, participând alături de gazde și reprezentanții Ministerului Economiei și ai Agenției pentru Investiții în Mediul Rural.

Discuțiile au început cu o scurtă prezentare a impactului fondurilor alocate firmelor private la nivelul Regiunii Centru susținută de domnul Simion Crețu, director general ADR Centru. Dânsul a fost urmat de doamna Mădălina Novac, director executiv AIMMAIPE București care a susținut o prezentare a Programelor de finanțare guvernamentale – Start-Up, granturi și investiții derulată la nivel național. Discuțiile au continuat apoi cu prezentarea fondurilor europene 2021-2027 pentru mediul privat din mediul rural realizată de doamna Lidia Delia Bogdan, director general adjunct CRFIR 7 Centru Alba, alături de doamna director Emilia Luciana Șdira. Agenda zilei a mai propus participanților prezenți o prezentare a fondurilor sau a serviciilor derulate prin ADR Centru, respectiv a fondurilor europene 2021-2027 pentru mediul privat, derulate prin Programul Operațional Regional 2021-2027, susțintă de domnul Ioan Levitchi, Programul Național de Digitalizare Microîntreprinderi și IMM - prezentat de doamna Adriana Scheau, identificarea de parteneri de afaceri internaționali - EEN- prezentată de domnul Emil Toma, precum și o succintă prezentare a surselor de informare referitoare la fondurile europene disponibile pentru societăți comerciale, susținută de doamna Monica Jorj.


Mai multe informații pot fi regăsite în aici.


Sursă foto și text: ADR Centru