Conferința “Viitorul Regiunii Vest - Fă-ți vocea auzită!“

01.11.2021 | ADR Vest


Elaborarea Programului Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, principalul instrument de finanțare din fonduri europene disponibil la nivel regional pentru zona urbană, în valoare de peste 1 miliard de euro, se apropie de final.


În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România-ROREG organizează vineri, 5 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00, conferința "Viitorul Regiunii Vest - Fă-ți vocea auzită".

Cetățenii din Regiunea Vest, reprezentații instituțiilor și administrațiilor publice, ai mediului de afaceri și de cercetare, precum și ai ONG-urilor, sunt invitați să cunoască mai bine provocările, prioritățile și oportunitățile de finanțare prin POR Vest 2021-2027 și, pe de altă parte, să își prezinte nevoile în ceea ce privește dezvoltarea regiunii, astfel încât acestea să se regăsească cât mai adecvat în viitoarele finanțări disponibile.

Scopul ADR Vest este de a asigura transparență în elaborarea noului program de finanțare și implicarea cetățenilor, a societății civile și a potențialilor beneficiari și de a identifica împreună cu aceștia soluții care să facă Regiunea Vest inovatoare, digitalizată, verde, conectată, educată și mai atractivă pentru cetățeni.

Conferința va avea loc în format online, conform agendei atașate aici. Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere prealabilă la următorul link: https://zoom.us/webinar/register/WN_WGFUUIl3Sjq2w9OlbFlk_A.

Actuala versiune de lucru a POR Vest 2021-2027 poate fi consultată pe site-ul ADR Vest (www.adrvest.ro), aici.

Prezentarea susținută în cadrul conferinței poate fi obținută accesând link-ul următor: PPT-pt-consultare-POR-Vest-2021-2027_04.11.pdf , iar înregistrarea conferinței poate fi vizionată aici:Pentru informaţii suplimentare, nu ezitați să ne contactaţi: telefon/ fax – 0256-491.923, e-mail - office@adrvest.ro .


Sursă foto și text: ADR Vest