CIVINET ROMÂNIA lansează primul podcast cu teme de mobilitate urbană, în limba română.

07.04.2021 | CIVINET ROMANIA


Prima noastră invitată este Luana Bidașcă, policy officer la DG MOVE, o pasionată susținătoare a politicilor inovative și sustenabile de mobilitate urbană, expert în siguranța traficului urban, iar de curând implicată în recent lansata inițiativă a Comisiei Europene, 100 de orașe neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, până în 2030.


În cadrul posdcast-ului, am discutat cu Luana despre noul cadru legislativ european în domeniul mobilității și al transporturilor, despre 100 de orașe ”climate-neutral” până în 2030, dar și despre cum putem reduce numărul victimelor în trafic și poluarea prin proiecte de mobilitate urbană.

Totodată, de curând, Luana a participat la conferința online organizată de CIVINET ROMÂNIA, vorbind despre Strategia pentru o mobilitate sustenabilă şi inteligentă – înscrierea transporturilor europene pe calea viitorului.

Pentru a asculta podcastul puteți accesa link-ul următor - https://bit.ly/3wycMtX

Pentru a asculta conferința online despre ,,Strategia pentru mobilitate sustenabilă și inteligentă’’ puteți accesa link-ul următor - https://bit.ly/2Q2P6x8


Sursă foto și text: CIVINET ROMANIA