Asociația ROREG împreună cu partenerii de la 23 FILM au început filmările pentru campania "We teach, You learn, Together we develop competencies"

11.04.2023 | ROREG


Asociația ROREG împreună cu partenerii de la 23 FILM au început filmările pentru campania "We teach, You learn, Together we develop competencies", un proiect unic la nivel național.


Proiectul este deja în plină desfășurare, după o perioadă de pregătire în care 23 FILM, Asociația ROREG și cele 8 ADR-uri au lucrat la elaborarea unei direcții creative, unică pe plan național.

Conceptul campaniei a fost dezvoltat cu accent pe crearea unei experiențe de învățare atractivă, modernă și adaptată cerințelor beneficiarilor, care să permită diseminarea informațiilor și accesul la acestea de către un public cât mai larg și divers.


În cadrul acestei campanii, vor fi realizate peste 50 de videoclipuri explicative destinate publicului larg și personalului din cadrul unităților administrativ teritoriale de la nivelul celor 8 Regiuni de Dezvoltare ale României, fiind produse o serie de videoclipuri de tip:

  • Tutoriale video de tip E-learning prin care beneficiarii proiectului vor avea acces permanent la instruire şi formare legată de managementul şi implementarea proiectelor, crescând astfel capacitatea acestora de a accesa şi implementa proiecte cu fonduri europene. Materialele se vor regăsi permanent pe platforma dezvoltată în cadrul proiectului şi vor putea fi accesate şi după finalizarea perioadei de implementare, asigurând astfel sustenabilitatea și transferabilitatea rezultatelor proiectului;
  • Videoclipuri de prezentare a celor 8 Programe Regionale, prin care se vor face cunoscute principalele oportunități de finanțare aferente ciclului financiar 2021-2027 pentru mediul public și privat prin cele 8 Programe Regionale aferente fiecărei Regiuni de Dezvoltare ale României;
  • Videoclip de prezentare a aplicației IT "SprintEU", soluția online care vine în sprijinul autorităților publice locale cu scopul de a ajuta personalul din unitățile administrativ-teritoriale să-și îmbunătățească activitățile și să rezolve problemele cu care se confruntă.


Filmările sunt în plină desfășurare și urmează să fie finalizate în curând. Ulterior, acestea vor fi procesate în faza de post-producție, urmând ca, în vara acestui an, campania să fie lansată în mediul online.

Cu ajutorul acestor materiale video, dorim să furnizăm informații utile, relevante și de actualitate pentru grupul țintă al proiectului "Sprijin pentru eficientizarea gestionării și implementării FESI la nivelul autorităților publice locale de la nivelul orașelor, municipiilor și județelor din România", COD SMIS 132349, fiind cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2014 - 2020.


"Colaborarea cu Asociația ROREG ne-a oferit o oportunitate unică de a crea conținut valoros pentru publicul tință, iar echipa noastră este entuziasmată să facă parte din acest proiect unic la nivelul României", a adăugat un reprezentant al 23 FILM.

ROREG și 23 FILM sunt mândri să fie parteneri în această campanie importantă și abia așteaptă să ofere beneficiarilor conținut de calitate și informații utile necesare în desfășurarea activităţilor.


Sursă foto și text: ROREG