Apeluri pentru Propuneri de Proiecte – Electrificarea gospodăriilor

17.03.2021 | Innovation Norway


Apelurile pentru Propuneri de Proiecte - Electrificarea gospodăriilor, din cadrul Programului pentru Energie în România, sunt acum deschise. Sunt disponibile două Apeluri pentru Propuneri de Proiecte:

  • Schemă Granturi Mici – SGS-6.1(a): Electrificare gospodării (Granturi SEE);
  • Apel pentru Propuneri – Apel 6.1(b): Electrificare gospodării (Granturi Norvegiene).


Pentru toate entitățile care doresc să aplice în cadrul apelului "Electrificarea gospodăriilor din România" 10 mil euro deschis până la data de 29.04.2021 va fi organizat de catre Energy Programme in Romania by the EEA and Norway Grants webinar-ul pe parcursul căruia vor fi prezentate informații specifice acestui apel.

Innovation Norway România finanțează din Granturile SEE și Norvegiene, în cadul Programului pentru Energie, electrificarea gospodăriilor izolate. Astfel, venim în sprijinul tuturor entităților juridice interesate să dezvolte proiecte în domeniul Electrificării Gospodăriilor prin organizarea unui webinar.

Evenimentul, care va avea loc în data de 26 martie 2021 în intervalul orar 10:30 - 11:30, pe parcursul căruia vor fi prezentate informații specifice despre apelul de Electrificare a Gospodăriilor.

Participarea la eveniment este gratuită, iar pentru vizionarea acestuia, vă invităm să accesați link-ul: https://bit.ly/3rUSPed

Pentru mai multe detalii despre Apel, vă invităm să accesați pagina programului: https://bit.ly/3tsKsXB


Sursă foto și text: Innovation Norway