ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management, a lansat spre informare și consultare primele Minighiduri aferente POR Vest 2021-2027

13.04.2022 | ADR Vest


ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management, a lansat spre informare și consultare primele Minighiduri aferente POR Vest 2021-2027.


Au fost sintetizate cele mai importante informații despre viitoarele oportunități de finanțare, prin intermediul cărora, Regiunea Vest poate deveni mai atractivă și mai competitivă. Detalii puteți găsi aici.

Unul dintre angajamentele ADR Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru POR Vest 2021-2027, este să promoveze buna guvernanță a politicii de coeziune, să garanteze un proces participativ deplin, bazat pe transparență, deschidere, incluziune, implicare și co-creare. Ne-am propus să aplicăm cele mai inovatoare metode și instrumente digitale, pentru a crea un dialog cu adevărat european cu locuitorii din Regiunea Vest, cu societatea civilă și potențialii beneficiari ai programului.

Urmăriți în continuare pagina web a ADR Vest (www.adrvest.ro), urmează a se lansa spre informare și consultare noi Minighiduri!


Sursă foto și text: ADR Vest