ADR SV OLTENIA publică versiunea actualizată a Planului de Dezvoltare Regională (PDR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027

11.04.2022 | ADR Sud-Vest Oltenia


La finalul unui proces complex de analiză a contextului european și național, a principalilor indicatori socio-economici ai regiunii și dupa centralizarea observațiilor și propunerilor de îmbunătățire primite de la partenerii regionali, ADR Sud-Vest Oltenia publică versiunea actualizată a Planului de Dezvoltare Regională (PDR) Sud-Vest Oltenia pentru perioada 2021-2027.

Planul de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia 2021-2027 reprezintă instrumentul de planificare strategică prin care regiunea, plecând de la analiza socio-economica regională si având drept cadru obiectivele tematice, prioritățile și acțiunile-cheie prevăzute de proiectele de regulamente privind fondurile europene, își prioritizează nevoile de dezvoltare și investițiile în domeniul economic și social.


Actuala versiune cuprinde informații reactualizate pe baza ultimelor date statistice disponibile și are ca anexă portofoliul regional de proiecte consolidat, ce trasează necesarul si tipurile de investiții ce vor fi finanțate din viitorul Program Operațional Regional sau din alte programe operaționale și surse de finanțare, în concordanță cu prioritățile regiunii, direcțiile de acțiune si obiectivele specifice de atins la finalul perioadei de programare.

Documentul actualizat și Anexele pot fi descărcate accesând următorul link: https://www.adroltenia.ro/adr-sv-oltenia-publica-versiunea-actualizata-a-planului-de-dezvoltare-regionala-pdr-sud-vest-oltenia-2021-2027/. Observațiile și propunerile de îmbunătățire pot fi transmise prin email la adresele: office@adroltenia.ro si magda.lungu@adroltenia.ro.

Date și informații suplimentare despre acest subiect pot fi oferite de d-na Marilena Alecu, Director Direcție PRC, e-mail: programare@adroltenia.ro sau d-na Magda Lungu, Șef Departament GP, e-mail: magda.lungu@adroltenia.ro, tel/fax: 0251/412780.


Sursă foto și text: ADR Sud-Vest Oltenia